Pages

Thursday, 30 July 2015

whole practice promblems



Amon has $ 44.
He needs $ 68 to buy a jacket.
How much more does he need to save?

  •   44
  40 +   4
68-40=28
28-4=24

Stephney has $84.
She needs $160 to buy a motorbike.
How much more does she need to save?

  •   84
  80  +   4
160-80=80
80-4=76






Hevani has $ 28.
She needs $ 54 to buy shoes.
How much more does she need to save?

  •    28
20  +    8
54-20=34
34-8=26

Taonga has $ 65.
She needs $ 90 to buy a netbook.
How much more does she need to save?
split 65 into two numbers
90-60=30
30-5=25


Carra has $ 43.
She needs $ 69 to buy a ear rings.
How much more does she need to save?
split 43 into two numbers and do
69-40=29
29-3=26

No comments:

Post a Comment